Mariaenzo.nl | Catering
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Catering verzorgd door Maria & Zo

Maria & Zo verzorgt heerlijke gerechten en professionele catering. Door gebruik te maken van verse kwaliteitsproducten en alles op de dag zelf in eigen keuken te bereiden, maken wij van uw gelegenheid een overheerlijke belevenis.

 

Wij zijn gecertificeerd voor allergenen & HACCP en beschikken over meer dan 18 jaar horeca-ervaring. Indien gewenst verzorgen we ook de bediening. Alle gerechten worden geleverd inclusief schalen, bordjes en bestek en vanaf 8 personen is de bezorging nog gratis ook.

High tea buffet

Voor een heerlijke high tea ben je bij Maria&zo zeker aan het goede adres.
We hebben twee soorten high tea samengesteld.

Luxe catering buffet

Samen eten en genieten van een uitgebreid buffet tijdens uw bijeenkomt of feest. De catering van Maria & Zo regelt het voor u.

Belegde broodjes

Heeft u een zakenlunch, werkbespreking, teamoverleg, directielunch of een andere bijeenkomst waar u goed voor de dag wilt komen? Bestel dan het vergaderpakket van Maria & Zo.

Aanvullende mogelijkheden

Zijn er naast de heerlijke gerechten die geregeld moeten worden?
Denk aan borden, bestek of servetten?