Mariaenzo.nl | Belegde broodjes bestellen
15864
page-template-default,page,page-id-15864,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Belegde broodjes bestellen

Heeft u een zakenlunch, werkbespreking, teamoverleg, directielunch of een andere bijeenkomst waar u goed voor de dag wilt komen? Bestel dan het vergaderpakket van Maria & Zo. We bieden een ruime selectie broodjes aan inclusief soep en drankjes.

Onze broodjes worden besmeerd met halvarine.
Diverse keus: bruin, wit

Soepen
Sauzen

Bezorging belegde broodjes

Vanaf 8 personen bezorgen we de belegde broodjes gratis binnen de regio Rotterdam. Vanaf 15 personen wordt de bestelling gratis bezorgd in een straal van 1 uur reistijd vanuit Barendrecht. Onder de regio Rotterdam verstaan wij Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Beijerland, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse en natuurlijk Rotterdam zelf.

 

Bediening en extra service

Met meer dan 18 jaar horeca-ervaring, zijn we ook uitstekend in staat om de bediening uit handen te nemen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Indien gewenst leveren we ook bordjes en bestek.

 

Geen afwas

Na afloop kunt u het vuile materiaal in kratten doen. Dan halen wij het weer op, zodat u zelf niet hoeft af te wassen.